Reintinerire

Interesul pentru procedurile de reintinerire neinvazive si minim invazive, care necesita un timp de recuperare foarte scurt, a crescut foarte mult in ultima vreme. Astfel procedura dermatocosmetica cunoscuta sub denumirea de peeling, reprezinta un element esential in tratamentele de rejuvenare cutanata.

Peeling-ul este considerat un act stimulator, regenerativ, care mentine tineretea si luminozitatea tenului; el stimuleaza activitatea celulara, induce sinteza de colagen si elastina, avand astfel un efect benefic asupra elasticitatii si tonicitatii pielii.

PEELS

PROFESSIONAL PEELS, gama de peelinguri de diferite intensitati bazate pe concentratii si combinatii variate de acizi (alpha hidroxi, beta hidroxi, retinol si extracte din fructe) sunt recomandate pentru corectarea si tratarea problemelor estetice in cadrul tratamentelor profesionale, efectuate in clinicile medicale si centrele de infrumusetare.

Peelingurile HOME PEELS, sunt formulate in special pentru ingrijirea la domiciliu, reprezinta o metoda eficienta si moderna de tratament, cu rezultate vizibile si fara perioade de ˝downtime˝. 

WHITE PEEL 250 ml

ALPHA PEEL (I) 185 ml si 100 ml

ANTI AGE PEEL (II) 100 ml

BALANCING PEEL (III) 100 ml

RENEW PEEL (IV) 100 ml

EXTREME PEEL (V) 7 ml

WHITE PEEL 75 ml

DAILY MICRO PEEL (pudra) 75 grame

SUPERLIFT PEEL 50 ml

ENZYMATIC PEEL 100 ml

ALPHA-BETA

Gama de produse cosmetice profesionale conceputa pentru a reinnoi, reabilita si echilibra conditia tenului.

Combinatia de acizi alpha si beta hidroxi, retinol si o serie de ingrediente active cu rol antioxidant accelereaza in mod semnificativ ritmul de reinnoire a celulelor pielii, stimuleaza sinteza de colagen, diminueaza aspectul ridurilor si imbunatateste textura pielii.

ALPHA-BETA RESTORING SOAP 125 ml

ALPHA-BETA PREPPING LOTION 250 ml si 125 ml

ALPHA-BETA PEELING PADS (servetele  peeling) 24 bucati

ALPHA-BETA DAY DEFENSE CREAM 250 ml si 50 ml

ALPHA-BETA RESTORING CREAM 250 ml si 50 ml

ALPHA-BETA BRIGHTENING MASK 250 ml si 50 ml