top of page

Reabilitare

Tenul sensibil are nevoie de o ingrijire speciala. Daca te confrunti cu o piele reactiva, fragila sau alergica, cu mancarimi si eroziuni ale pielii, atunci ai un ten sensibil. Invata cum sa alegi cele mai potrivite produse pentru pielea sensibila si adopta cele mai eficiente metode de ingrijire, pentru a calma senzatia de tensiune, arsura si roseata oferindu-i astfel tenului posibilitatea sa arate si sa se simta bine.

HL_ BIO REPAIR.jpg
HL_CALM DERM.jpg

BIO REPAIR

Gama de produse cosmetice profesionale conceputa pentru reabilitarea tenului afectat de actiunea nociva a factorilor de mediu si stres, stimuleaza procesele naturale de regenerare si reinnoire celulara.

Datorita complexului special “Repair Complex” care include in formula sa compusi ce stimuleaza natural refacerea ADN-ului celular, produsele gamei BIO REPAIR corecteaza traumele la nivelul tenului, prin accelerarea mecanismului de vindecare si recuperare naturala a traumatismelor la nivel celular.

Produsele sunt adecvate pentru toate varstele si recomandate in special tenurilor afectate si sensibilizate de actiunea nociva a factorilor de mediu si stres.

BIO REPAIR GEL CLEANSER - SOAP 250 ml

BIO REPAIR SPECIAL TONER 250 ml

BIO REPAIR CELLULAR FIRMING GEL 250 ml si 50 ml

BIO REPAIR DAY CARE CREAM 250 ml si 50 ml

BIO REPAIR NIGHT CARE CREAM 250 ml si 50 ml

BIO REPAIR EYE CREAM 15 ml

BIO REPAIR CONCENTRATED OIL WITH VITAMIN E 15 ml

BIO REPAIR CREAM MASK 250 ml si 50 ml

CALM DERM

Gama terapeutica de tratament profesional si ingrijire la domiciliu destinata tenurilor sensibile. Combinatia activa de ingrediente naturale: extracte de aloe vera si chamomilla, ceramide, vitaminele E si F si complexul de peptide de cupru cu rol antioxidant, calmeaza, hidrateaza, diminueaza aspectul rosetii si imbunatateste semnificativ textura tenului sensibil si reactiv.

Gama contine 3 produse profesionale de baza pentru atenuarea simptomelor tenului sensibil si 4 formule active de tratament terapeutic la domiciliu specifice problemelor de rozacee, seboree, psoriazis si dermatita atopica.

CALM DERM CLEANSER 250 ml

CALM DERM SERUM 30 ml

CALM DERM RESTORING CREAM 50 ml

CALM DERM BALM 250 ml si 50 ml

CALM DERM MASK 250 ml

CALM DERM ATOPIC RELIEF CREAM 50 ml

CALM DERM REDNESS RELIEF CREAM 50 ml

CALM DERM SEBO RELIEF CREAM 50 ml

CALM DERM PSORELIEF CREAM 100 ml

CALM DERM SOOTHING PADS 60 bucati

CALM DERM EYE GEL 15 ml 

NOU

bottom of page