top of page

Reabilitare 

BIO REPAIR

Gama de produse cosmetice profesionale imbogatita cu vitamina E ajuta la refacerea celulara si reabilitarea pielii afectata de diversi factori de mediu, stres sau trauma. Imbunatateste textura tenului, hidrateaza si previne aparitia semnelor de imbatranire. 

PROBIOTIC

Linie de produse profesionale imbogatita cu un complex activ de  probiotice si extracte din plante, hraneste intensiv, echilibreaza, mentine nivelul optim de hidratare si imbunatateste vizibil aspectul pielii.

calm derm_comp 2.jpg

CALM DERM

Gama terapeutica de tratament profesional si ingrijire la domiciliu destinata tenurilor sensibile. Combinatia activa de ingrediente naturale: extracte de aloe vera si chamomilla, ceramide, vitaminele E si F si complexul de peptide de cupru cu rol antioxidant, calmeaza, hidrateaza, diminueaza aspectul rosetii si imbunatateste semnificativ textura tenului sensibil si reactiv. Gama contine 3 produse profesionale de baza pentru atenuarea simptomelor tenului sensibil si 4 formule active de tratament terapeutic la domiciliu specifice problemelor de rozacee, seboree, psoriazis si dermatita atopica.

bottom of page