© 2014 by Mia L. for Active Beauty Care SRL.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Anti-Aging 

PERFECT TIME

WITH PEPTIDES

 

Gama premium de ingrijire si tratament destinata tenului matur, care prezinta riduri vizibile cu grade diferite de profunzime, lipsit de tonus si vitalitate, cu aspect obosit si o discromie evidentiata. 

C THE SUCCESS

WITH VITAMIN C

Gama de produse cosmetice profesionala ajuta la incetinirea procesului de imbatranire prematura, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza sinteza de colagen si reda tenului o textura ferma, catifelata si luminoasa.

RENEW FORMULA

WITH ALPHA LIPOIC ACID

Linie de produse cosmetice profesionale cu un continut ridicat de Acid Alpha Lipoic, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, cauzat de factorii de mediu si stres. Vitaminele A si E cu rol antioxidant impiedica aparitia prematura a semnelor de varsta si pastreaza nivelul optim de hidratare.

AGE CONTROL

Gama de produse cosmetice profesionale formulata pentru tratarea tenurilor mature are efect de lifting, ajuta la stimularea sintezei de colagen si elastina, mentine nivelul optim de hidratare, atenueaza ridurile de expresie si varsta.

BOLDCARE

Combinatia de hexapeptide si antioxidanti din gama BOLDCARE, ajuta la diminuarea liniilor fine si a ridurilor de expresie, redand tenului un aspect luminos si intinerit.