© 2014 by Mia L. for Active Beauty Care SRL.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Produse Speciale

MULTI VITAMIN


 

Formule speciale, bazate pe un complex de vitamine active A, B, C, E, F incapsulate. Vitaminele lucreaza sinergic si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire prematura a pielii, imbunatatesc fermitatea si elasticitatea, cresc nivelul de hidratare si restabilesc vitalitatea tenului.

SUNBRELLA

BLOCKDEMI MAKE-UP

Crema hidratanta cu SPF 30, ofera protectie impotriva razelor UVA si UVB, disponibila in doua forme „block” si „demi make-up”.

ALO GEL

Gel pe baza de extract de alo vera, ajuta sa calmeze tenul.

H2O MAGIC MOIST

Formula speciala cu ingrediente active, vitamina B, extract de mar si Aloe Vera,  creste nivelul de hidratare al pielii, calmeaza, diminueaza roseata si iritatia.

AGE DEFENSE CC CREAM 

 

SPF 50 | SPF 15


 

Produs cosmetic din noua generatie, all-in-one,  confera tenului un aspect natural si radiant intr-un timp scurt. Are actiune pe termen lung, hidrateaza, corecteaza, reduce semnele de imbatranire prematura si asigura protectie UVA si UVB.

BE FIRST - FOR MEN 

AFTER-SHAVE BALMAGE DEFENSE SERUM

Formula eficienta  destinata exclusiv barbatilor.

Kit-ul BE FIRST este alcatuit dintr-un ser concentrat cu rol anti-rid si after shave balm cu actiune calmanta si hidratanta.

HAMAMELIS FACE LOTION 


Lotiune de tratament pentru ten gras.

LACTOLAN CREAM MASK

Masca crema nutritiva pe baza de lapte, cu rol de regenerare si hidratare intensiva, destinata tenurilor uscate si lipsite de vitalitate.